Situatia incredibila in care a ajuns Nicky Mitea. La 18 ani juca langa Ibrahimovic, la 32 "se imprumuta pe la prieteni"

Autor: Sport.ro
Duminica 17 Septembrie 2017, 10:24

	Situatia incredibila in care a ajuns Nicky Mitea. La 18 ani juca langa Ibrahimovic, la 32 "se imprumuta pe la prieteni"

Fostul fotbalist Nicolae Mitea, acum in varsta de 32 de ani, traverseaza o perioada grea. Tabloidul Libertatea noteaza ca acesta a ramas fara sursa de venit si a fost nevoit chiar sa isi vanda casa.

Fostul mijlocas Nicky Mitea, legitimat la Ajax intre 2003 si 2008, component al unei generatii din care mai faceau parte Ibrahimovic si Van der Vaart, se confrunta cu probleme financiare.

Tabloidul Libertatea scrie ca Mitea, care a disparut din atentia publica in ultima perioada, dupa ce a renuntat la cariera de fotbalist profesionist, si-a pierdut banii. Mai intai, intrucat nu mai avea o sursa de venit, acesta a fost nevoit sa isi vanda vila din zona Berceni.

Mitea a luat 145.000 de euro, dar a consumat banii in ultimii doi ani, acesta avand cheltuieli semnificative, mai ales ca el si-a refacut viata si are si o fetita.

Libertatea mai scrie ca Mitea s-a imprumutat chiar si la prieteni de bani si si-a scos la vanzare si locuinta in care sta acum, motivand ca doreste sa se mute intr-una ceva mai mica.

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies