FOTO Sebastian Colțescu, arbitru în vară la finala Pescărușul Sarichioi - Hamangia Baia: ce scria presa din Tulcea despre central

Sebastian Coltescu Hamangia Baia Pescarusul Sarichioi Petre Badea tulcea Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 10:09
Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 12:49

Arbitrul a decis soarta partidei Farul Constanța - FCSB 0-1, după un penalty dat oaspeților.

Decizia lui Sebastian Colțescu de a dicta penalty a hotărât soarta derby-ului de duminică seara, Farul Constanța - FCSB, încheiat cu scorul 0-1.

În vară, mai exact în luna iunie, după ce fluierase la FCSB - CFR Cluj 1-0 sau FCSB - Rapid 1-5, centralul a fost delegat la finala play-off-ului din Liga 4 Tulcea, Hamangia Baia - Pescărușul Sarichioi, încheiată cu victoria formației din Baia, ajunsă acum în Liga 3.

Presa din Tulcea despre Sebastian Colțescu

”Meciul ACS HAMANGIA BAIA – ACS PESCĂRUŞUL 1969 SARICHIOI, prin demersul făcut de președintele AJF Tulcea, Petre Badea, va fi arbitrat la centru de unul dintre cei mai buni arbitri români, arbitru din lotul FIFA, Sebastian Colţescu”, scria la acel moment publicația locală Info Tulcea, preluând anunțul postat de AJF.

”La un final de campionat județean am avut și noi parte de un arbitraj de nivel FIFA, cu Sebastian Colțescu la centru. Un arbitru FIFA nu-ți vine în fiecare zi la Tulcea”, scria și Ziarul Zig-Zag din Tulcea.

De fapt, din toamna lui 2020, Sebastian Colțescu nu mai este pe lista FIFA.

Ultimul său meci internațional a fost deja celebrul PSG - Istanbul Bașakșehir, întrerupt după ce turcii l-au acuzat pe Colțescu, arbitrul de rezervă al întâlnirii, de rasism la adresa lui Pierre Webo.

Foto: Ziarul Zig-Zag

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!