Dinamo liga 2 Ovidiu Burca Fotbal intern

Se schimbă acționariatul la Dinamo!? Anunțul făcut de antrenorul „câinilor”

Dinamo se află pe pantă ascendentă din punct de vedere fotbalistic, iar Ovidiu Burcă, antrenorul „câinilor” anunță că lucrurile sunt pe cale să intre pe un făgaș normal și din punct de vedere financiar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 12:15
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 12:21

Potrivit lui Burcă, sunt șanse mari ca judecătorul sindic să accepte planul de organizare al clubului și astfel DDB să devină acționarul majoritar.

Dinamo își schimbă acționariatul

„Din punct de vedere juridic, cu toate problemele insolvenţei, lucrurile se îndreaptă acum spre o finalitate. 

Finalitate înseamnă aprobarea planului de către judecătorul sindic şi, probabil, cu Peluza Cătălin Hîldan şi planul DDB, care să devină acţionarii principali... Ăsta este, a fost planul suporterilor, pentru că până la urmă ei au ţinut clubul ăsta în viaţă şi cred că e un lucru...

Şi să sperăm că de acolo lucrurile vor fi mult mai uşoare pentru, nu ştiu, accesibile pentru un invesitor care să vină şi să investească la Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă potrivit Orangesport.

În momentul de față, acțiunile lui Dinamo sunt împărțite astfel: firma Lotus, controlată de Dorin Şerdean, are deține 72%, DDB - 20,0610%, Nicolae Badea - 7,031% şi Cornel Dinu - 0,013%.

Dinamo activează în Liga 2, acolo unde ocupă locul 11 în clasament, cu 17 puncte.

Modifică setările cookies