Scene scandaloase in Romania! Antrenorul din Iasi care isi calca in picioare un junior pe banca: "Acest om trebuie sa dispara complet din fotbal!" VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2015, 22:12
Data actualizarii: Luni 02 Noiembrie 2015, 22:16

Din pacate, in aceste momente cumplite suntem pe prima pagina in presa din occident si cu un incident socant petrecut in fotbal. Sambata, in prima zi de doliu national, un junior a fost calcat in picioare de antrenorul sau.

Acesta e momentul scandalos, in care antrenorul din Iasi il loveste pe pustiul aflat pe banca de rezerve. Totul a inceput in seara dinaintea meciului.

Juniorii din Iasi au refuzat manacarea proasta din locul in care au fost cazati si l-au trimis pe sofer sa le cumpere ceva de la fast food.

Antrenorul a aflat si s-a razbunat pe copilul, pe care l-a considerat capul rautatilor. "Nu stiu cum as fi reactionat daca eram de fata" - spune tatal fotbalistului.

Prunea anunta ca antrenorul de la Iasi si-a dat demisia. Si Federatia a demarat o ancheta.

"Si-a dat demisia si la revedere. Nu cred ca un asemenea om mai trebuie sa activeze in fotbal. Acest om trebuie sa dispara complet din fotbal", spune Prunea.

"E greu sa aduci un junior cu asemenea dascal, sa poata sa inteleaga fotbalulul si sa mai poata sa il si iubeasca", spune Argaseala.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!