Paul Anton Fotbal intern

"Scapă Dinamo de retrogradare?" Paul Anton a răspuns fără ocolișuri

Paul Anton (12 selecții în națională) evoluează acum în Spania, la Ponferradina, în Segunda Division.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 19:19
Data actualizarii: Sambata 25 Decembrie 2021, 19:29

Bistrițeanul care în trecut valora 1,9 milioane de euro a ajuns în Spania la recomandarea agentului său, Lucian Marinescu, și e coleg cu Alex Pașcanu. Nu-și uită echipa unde a crescut în carieră și urmărește tot ce se întâmplă la Dinamo.

Trupa din Ștefan cel Mare a intrat în zodia schimbărilor chiar înainte de Crăciun, când Mircea Rednic a fost înlocuit de conducere cu Flavius Stoican. Obiectivul îl reprezintă salvarea de la retrogradare, iar șefii roș-albilor susțin că succesorul lui Rednic are capacitatea de a-i menține pe "câini" în eșalonul de elită.

Paul Anton, fost căpitan al echipei din Ștefan cel Mare, și-a spus cu franchețe opinia despre țelul formației care a avut un parcurs dezastruos în prima parte a campionatului.

Fotbalistul cotat la 800.000 de euro lasă de înțeles că Dinamo va face în pauza de iarnă mai multe transferuri prin care Stoican va crește substanțial valoarea echipei.

"Dacă judec după ce văd că se întâmplă chiar acum, e destul de greu. Dar cred totuși că iarna asta se vor reuși anumite mutări care să schimbe lucrurile. Știi care e cel mai mare pericol la Dinamo? Neliniștea! Nu lipsa banilor, nu lipsa de valoare, nimic altceva! Neliniștea! Certurile, discuțiile, intrigile, zvonurile, astea mănâncă și echipa, și clubul! 

Așa era când am fost eu, fix așa e și acum. O căutare permanentă de vinovați care creează neîncredere și haos. Nici noroc nu ai când e totul negativ în jur! Și s-a văzut în multe din meciurile recente. Dinamo de azi are mai multă stabilitate financiară decât în perioada când eram eu acolo, sunt premise mai bune, dar neliniștea a rămas!", a declarat Paul Anton, potrivit playsport.

Rednic a lăsat-o pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur punct în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova. În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!