UPDATE Scandalul continua la Juventus: "Patronul ne-a injurat la meciul cu Steaua!" Antrenorul, oprit cu paznicii la antrenament!

UPDATE Scandalul continua la Juventus: "Patronul ne-a injurat la meciul cu Steaua!" Antrenorul, oprit cu paznicii la antrenament!

Dupa infrangerea in fata Stelei cu 1-2, antrenorul lui Juventus, Daniel Oprita, si-a anuntat demisia, insa nu a semnat nimic oficial pana in prezent.

Oprita a venit astazi sa conduca antrenamentul cu Juventus, insa a fost oprit de paznici la intrarea in stadion. Conducerea clubului a vrut sa se desparata de Oprita fara a avea obligatia unor sume compensatorii, dar tehnicianul nu a fost de acord, asa ca a aparut la sedinta de pregatire ca pana acum. 

Oprita a fost socat de ce i s-a intamplat. "Deocamdata, eu mai sunt la Juventus. Am venit sa ne intelegem, dar am fost tratati cum nu ma asteptam dupa doi ani in care am fost la clubul acesta. Nu am fost lasati sa intram la stadion, probabil domnul Ciuclea a fost deranjat de declaratiile mele de dupa meci. Eu zic ca am facut niste declaratii normale. Nu puteam sa reziliez asa cum a vrut patronul. Eu am vrut sa reziliez, dar nu asa, in trei secunde, in orice conditii. Nu am nevoie de bani mai multi decat mi se cuvin", a spus Oprita. 

Acesta l-a acuzat pe Ciuclea, patronul lui Juventus, ca a vorbit urat cu jucatorii. "La meciul cu Steaua, patronul a intrat in vestiar la pauza, a jignit jucatorii, dar si pe mine. La cum m-au tratat, am ambitie mai mare sa merg pana la capat. Am doi ani de contract. Patronul a inceput cu rezilierea contractelor jucatorilor, sa incercam sa le injumatatim si era clar ca nu sunt perspective bune si nu prea am fost de acord cu lucrurile acestea. Asta am cerut, putin mai mult ajutor. 

Domnul Ciuclea a zis ca are cuvant si le-a promis jucatorilor la promovare ca o sa dea 25% din drepturile TV, sa imparta jucatorii, ceea ce nu s-a intamplat. Iar acum baietii intreaba daca se mai intampla acest lucru", a adaugat antrenorul lui Juventus.

Nou-promovata in Liga 2 nu mai are de gand sa il pastreze pe Oprita ca antrenor, si il va numi interimar pe Marin Barbu, care ar urma sa conduca echipa incepand cu meciul din etapa a 8-a, impotriva lui Astra Giurgiu. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies