Fotbal intern

REVOLUTIE la Dinamo! Nume noi in conducere si un nou sediu pentru sefii dinamovisti

Conducerea clubului se va muta intr-un nou sediu, chiar dupa derbyul cu FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2020, 20:18
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2020, 20:35

Noile birouri ale conducerii vor fi pe Calea Dorobantilor, iar miercuri dinamovistii isi vor prezenta noul staff administrativ. Bogdan Balanescu, cel care a avut lupte grele cu suporterii dinamovisti in perioada Negoita, va fi inlocuit de Alex Couto, care va deveni noul director general. 

Miercuri vor fi prezentati si Dorin Serdean, care va ocupa functia de presedinte executiv, si Marcos Rubino, managerul academiei. Pe langa cei doi, Rufo Collado ocupa deja functia de director sportiv.

Exista posibilitatea ca si Ioan Marginean, sa detina o functie in club. Potrivit celor de la Gazeta Sporturilor, noul sediu al conducerii va fi la cinci minute de stadionul Dinamo. O parte din aceste birouri ii apartin lui Ciprian Marica, ibericii din conducerea clubului deja negociind termenii afacerii cu agentul imobiliar al fostului atacant. 

Noua conducere dinamovista avea o intelegere cu Ionut Negoita, care le-a permis sa stea la RIN Grand Hotel pana astazi. Costul inchirierii pe luna a birourilor din centrul Capitalei costa 6500 de euro. 

Modifică setările cookies