Dorin Mateut Dinamo Natalia Mateut Fotbal intern

Reacția Nataliei Mateuț, după ce s-a scris că tatălui său i-ar putea fi amputat un picior

Dorin Mateuț (57 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, traversează momente complicate din punct de vedere al sănătății.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 21:00
Data actualizarii: Miercuri 28 Decembrie 2022, 20:59

Dorin Mateuț ar avea probleme serioase de circulație, iar în acest moment ar fi internat la Spitalul Clinic de Urgență din București. Prosport a scris că gloria lui Dinamo acuză dureri mari la un picior și chiar ar exista riscul amputării membrului respectiv. 

Natalia Mateuț: "Tata și-a pus o proteză la genunchi. Din ce știu, nu se pune problema amputării"

Natalia Mateuț (32 de ani), fiica lui Dorin, confirmă că tatăl său a mers la spital și a apelat la o proteză pentru genunchi, însă exclude varianta amputării piciorului.

"Tata și-a pus o proteză la genunchi și acum a mers la un control. A fost la spital, e adevărat. L-a durut în aceste zile piciorul, dar am înțeles că este în regulă. 

Nu se pune problema de amputare, din ce știu. Am vorbit cu mama și nu știu exact toate detaliile, dar tata era OK", a spus Natalia Mateuț, pentru sursa citată.

Dorin Mateuț a debutat în Liga 1 în 1981 pentru Corvinul Hunedoara, pentru care a jucat 132 de meciuri și a marcat 36 de goluri. În 1986 avea să se transfere la Dinamo București, unde avea să atingă apogeul carierei.

În sezonul 1988-1989, Mateuș a marcat 43 de goluri în campionatul intern și a primit premiul Gheata de Aur. Un an mai târziu, Mateuț a ajuns cu clubul din Ștefan cel Mare în semifinalele Cupei Cupelor, fiind eliminați de Anderlecht. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!