Dorin Mateut Natalia Mateut Stiri

Dorin Mateuț e în afara oricărui pericol, după ce s-a zvonit că i-ar putea fi amputat un picior

Dorin Mateuț (57 de ani) este în afara oricărui pericol, după ce au apărut recent zvonuri potrivit cărora i-ar putea fi amputat un picior.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 12:23
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2022, 12:27

Natalia Mateuț (32 de ani), fiica fostului mare fotbalist al lui Dinamo, a dezvăluit că tatăl său a suferit o operație, din cauza unor cheauguri de sânge.

„Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea.

Dorin Mateuț, în afara oricărui pericol

Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30 decembrie, timp de două săptămâni. E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. Erau vreo șase-șapte la număr. Ieri, în cadrul unei intervenții reușite au fost eliminate.

Deci tata ieri a fost operat, o operație de două ore, este în afara oricărui pericol, a fost o intervenție ușoară. Astăzi vine acasă, și-a anulat vacanța.

Nimeni nu se aștepta, dar nu își simțea piciorul, nu a băgat de seamă, a spus că îi trece, dar se pare că a fost ceva destul de serios. Acum este în afara oricărui pericol. Nu a existat posibilitatea de a-i fi amputat piciorul, în niciun caz, dar erau aceste cheaguri de sânge”, a spus Natalia Mateuț, pentru Spy News.

Dorin Mateuț a debutat în Liga 1 în 1981 pentru Corvinul Hunedoara, pentru care a jucat 132 de meciuri și a marcat 36 de goluri. În 1986 avea să se transfere la Dinamo București, unde avea să atingă apogeul carierei.

În sezonul 1988-1989, Mateuș a marcat 43 de goluri în campionatul intern și a primit premiul Gheata de Aur. Un an mai târziu, Mateuț a ajuns cu clubul din Ștefan cel Mare în semifinalele Cupei Cupelor, fiind eliminați de Anderlecht. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!