Victor Piturca Alexandru Chipciu csa steaua Fotbal intern

Reacția lui Victor Pițurcă după ce a văzut declarațiile lui Alex Chipciu despre CSA Steaua

Victor Pițurcă a comentat declarațiile lui Alexandru Chipciu la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul din Cupa României câștigat de U Cluj cu 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 18:30
Data actualizarii: Sambata 30 Septembrie 2023, 18:28

La conferința de presă de la finalul meciului din Ghencea, Chipciu a numit CSA Steaua drept "o echipă fantomă", "cu echipament fake", iar pe suporterii din Peluza Sud i-a numit "sclavii Armatei".

Reacția lui Victor Pițurcă după ce a văzut declarațiile lui Alex Chipciu despre CSA Steaua

Victor Pițurcă, un susținător al CSA Steaua, pune declarațiile lui Chipciu pe seama unei stări de nervozitate. Fostul selecționer este convins că jucătorului de la U Cluj îi pare acum rău pentru discursul avut după partida din Ghencea.

"Eu am lucrat cu Chipciu, e un băiat deosebit, modest. Probabil era supărat după meci pentru că suporterii steliști l-au jignit.

Oricum nu mă așteptam să aibă un asemenea discurs. Asta e, fiecare persoană spune ceea ce crede. Eu sunt de părere că el și-a dat seama că a greșit, dar totul e deja consumat.

E băiat educat, cu bun simț, care caută mereu să spună adevărul. Faptul e consumat, nu se mai poate face nimic", a spus Victor Pițurcă, pentru iamsport.ro.

Alex Chipciu: ”M-au făcut sclavul domnului Becali. Ei sunt sclavii Armatei”

Fostul internațional a fost întâmpinat cu o atmosferă ostilă din partea fanilor Stelei, iar gestul lor nu a rămas netaxat de jucătorul lui U Cluj.

„E un stadion fabulos, dar parcă n-are nicio legătură cu ideea pe care o aveam eu despre Steaua când eram mic, mi se pare ceva fantomă. Aș spune și că Peluza Sud nu-mi e indiferentă. Am avut niște momente cu ei, chiar dacă m-au înjurat și m-au făcut sclavul domnului Becali. 

Nici nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei înseamnă. Eu sunt al domnului Becali, măcar am câștigat ceva la viața mea. Nici nu mă interesează, sincer. Păcat de stema asta, e frumoasă rău de tot. Au fost fotbaliști foarte, foarte mari aici. Să continui tradiția asta cu jucători și cu echipamentul ăla fake...”, a spus Chipciu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!