Ladislau Boloni Boloni - Edi Iordanescu edi iordanescu fotografie retro Fotbal intern Ladislau Boloni

FOTO Reacția lui Ladislau Boloni când a văzut o fotografie retro cu Edi Iordănescu 

Edi Iordănescu a semnat un contract de selecționer cu FRF până în 2024. Boloni a explicat ieri de ce nu s-au materializat negocierile cu Răzvan Burleanu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:03
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 10:23

Ladislau Boloni a comentat ieri o fotografie din urmă cu 35 de ani, în care apărea alături de Anghel Iordănescu și Edward Iordănescu. Îmbrăcat în tricoul Angliei, Boloni, medic stomatolog, profesa pe atunci și la un cabinet medical, în paralel cu cariera sportivă. 

Fotografie din urmă cu 35 de ani, explicată de Boloni

  • Ladislau Boloni

"Eram toţi tineri, parcă, griul nu era la modă la vremea respectivă. Puiu putea să şi joace fotbal la vremea respectivă, era elegant, cum încearcă să fie tot timpul. Cred că aveam un Tissot pe vremea respectivă.

Eram în tricoul Angliei, nu în cel al lui ASA Tg. Mureş sau Chimica Târnăveni. Şi este acolo un copilaş care plângea destul de tare când încercam să-i scot dinţii de lapte.

Cred că da. Putea să aibă vreo 5 ani cred. L-a adus taică-su la mine, dacă nu mă înşel. Îl felicit şi îi doresc succes antrenorului echipei naționale", a povestit Ladislau Boloni, ieri, în conferița de presă susținută la Crowne Plaza. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!