Răzvan Lucescu a dezvăluit discuția purtată cu Gică Hagi: ”Astăzi am vorbit”

razan lucescu Gica Hagi Fotbal intern Răzvan Lucescu / Foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:01
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 23:37

Răzvan Lucescu și Gică Hagi au vorbit despre situația din UEFA Champions League.

Răzan Lucescu a dezvăluit discuția purtată cu Gică Hagi: ”Astăzi am vorbit”

Antrenorul celor de la PAOK Salonic a mărturisit că a purtat o discuție cu tehnicianul de la Farul Constanța referitor la faptul că UEFA oferă câte patru, respectiv câte cinci locuri în Champions League echipelor din vestul Europei.

Spre exemplu, sezonul următor Serie A va avea cinci echipe care se vor califica direct în Liga Campionilor: Prima clasată Inter, AC Milan, Juventus, Atalanta și Bologna.

  • În acest sens, Răzvan Lucescu și Gică Hagi consideră că echipele din estul Europei sunt dezavantajate

”Am vorbit azi cu Hagi, ne-am întâlnit întâmplător, şi are dreptate. Se face o mare nedreptate Estului, cu aceste echipe băgate, câte 4, 5... Tot aruncând bani la aceste echipe bogate normal că distanţa dintre Est şi Vest este enormă. Foarte greu să mai vezi echipe să intre în grupe şi să rămână acolo, că aşa întâmplător pot ajunge”, a spus Răzvan Lucescu, potrivit OrangeSport.

Răzvan Lucescu, la PAOK

Pe lângă performanța reușită pe plan intern, PAOK Salonic a avut și un parcurs impresionant în cupele europene, acolo unde s-a oprit în sferturile UEFA Conference League. Grecii au fost eliminați de Club Brugge după 1-0 în tur și 2-0 în retur.

Răzvan Lucescu a semnat cu PAOK Salonic în 2021, când și-a început cel de-al doilea ”mandat”. a mai antrenat echipa lui Ivan Savvidis și în perioada 2017-2019, când a câștigat un titlu de campion și două Cupe ale Greciei.

În noul ”mandat”, Răzvan Lucescu a prins 160 de meciuri pe banca celor de la PAOK Salonic, reușind să câștige 90 dintre acestea. 36 s-au încheiat la egalitate, iar 34 au fost înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!