Raportul care poate produce un nou cutremur in fotbal: Romania, pusa si ea pe harta BLATURILOR din 2015! Ce meciuri sunt suspectate

Pariuri blaturi Liga a II-a Romania Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iunie 2015, 10:34
Data actualizarii: Joi 04 Iunie 2015, 10:47

Federbet, cea mai mare organizatie non-profit a operatorilor de pariuri din Europa, a prezentat un raport al blaturilor din fotbalul continental in 2015. Romania se afla si ea pe aceasta harta a meciurilor aranjate.

Cel mai mare ONG al operatorilor de pariuri din Europa, Federbet, a prezentat recent o harta a blaturilor din fotbalul de pe "batranul continent". Organizatia a numit cu voce tare numele echipelor posibil implicate in aranjamente, precum si meciurile care ar fi fost de fapt mimate de jucatori.

Romania se afla si ea pe aceasta harta, dupa ce doua meciuri din liga a doua le-au atras atentia operatorilor de pariuri.

Potrivit raportului Federbet, Gloria Buzau, CF Braila si SC Rapid Suceava ar fi fost implicate in doua meciuri suspecte.

Concret, este vorba despre meciul CF Braila 3-2 Gloria Buzau, la care s-a pariat 1 solist si over 2,5 goluri, dar si duelul Gloria Buzau 3-1 Rapid Suceava, la care s-a jucat 1 solist si over 3.5.

De asemenea, meciuri trucate ar fi fost si in preliminariile Europa League.

Vezi AICI raportul complet al Federbet

Cum se trucheaza meciurile amicale

In raport mai sunt prezentate si cateva meciuri amicale, ale caror rezultate ar fi fost stabilite dinainte. Intre echipele implicate ar fi Stuttgart, Palermo, dar si formatii din Anglia, precum Blackburn ori Peterborough.

Despre duelul dintre Stuttgart si KF Laci, meci in care Alex Maxim nu a jucat, s-a scris in urma cu cateva luni si in presa germana. BILD scria la acea vreme ca s-au inregistrat pariuri neobisnuit de mari pentru un astfel de duel.

Potrivit Federbet, pe unele meciuri aranjate se pariaza sume cuprinse intre 200.000 euro si jumatate de milion de euro.

Vezi AICI raportul complet al Federbet

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!