Al treilea transfer la Rapid în această iarnă! Un argentinian a sosit la echipa lui Mihai Iosif

MATIAS PEREZ ACUÑA Rapid transferuri rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:19
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 19:26

Rapid a anunțat al treilea transfer din această iarnă, după Răzvan Onea și Jakub Vojtus.

Rapid l-a transferat pe fundașul dreapta Matias Perez Acuna (27 de ani), care a evoluat ultima oară în liga a doua din Argentina, la CA Estudiantes.

Rapid l-a transferat pe Matias Perez Acuna

Matias Perez Acuna, care are dublă cetățenie, argentiniană și italiană, a fost crescut la Velez Sarsfield și a strâns 39 de meciuri și un gol la prima echipă. De-a lungul carierei a mai evoluat la Quilmes și Tigre, dar și în Ecuador, la Delfin SC.

În ultimul an, fundașul dreapta a jucat sub formă de împrumut la CA Estudiantes, de la Delfin SC, acumulând doar opt meciuri. Ultima sa piardă oficială datează din 10 septembrie 2021, 0-0 contra lui CD Maipu.

„Sunt foarte fericit, mi-am dorit foarte mult să ajung aici. Când am aflat de această oportunitate nu am stat pe gânduri, voiam să ajung cât mai repede.

Vreau să îmi cunosc colegii, să facem lucruri bune împreună. Știam de Rapid că este o echipă ce a promovat, care are trei titluri de campioană, ce are un fotbal foarte bun. Este prima mea experiență în Europa, mi s-a spus despre suporterii Rapidului că sunt fanatici, iar acest lucru m-a încântat”, a spus Matias pentru fcrapid.ro

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Matias Perez Acuna, conform Transfermarkt
  • 1,76m este înălțimea fundașului transferat de Rapid

Pe postul de fundaș dreapta, Rapid s-a bazat în prima parte a sezonului pe Claudiu Belu-Iordache, iar în această iarnă l-a mai transferat și pe Răzvan Onea (23 de ani), de la Poli Iași, care poate evolua în ambele flancuri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!