Sallieu Bah dan sucu Rapid Fotbal intern Dan Șucu

Rapid se întărește cu un jucător de națională: „E comparat cu fostul atacant al lui Inter!”

Rapid continuă seria accizițiilor din acest an și se întărește cu un fotbalist care a debutat la națională în luna septembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 13:05
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 13:09

Sallieu Bah (17 ani) s-a în țeles cu Rapid și a semnat un contract cu gruparea din Giulști, însă va continua să joace până la finalul sezonului la Petrolul 95 Ploiești (Liga 4).

„Bah este un jucător foarte interesant. Rapid l-a văzut la lucru, câteva zile, şi va semna un contract cu giuleştenii. Într-o primă fază, după ce va semna cu Rapid, el va juca tot la noi”, a spus Daniel Chiriță, potrivit GSP.

Deși are doar 17 ani, Sallieu Bah a debutat deja în naționala statului Sierra Leone, în înfrângerea cu Guinea-Bissau, scor 1-2.

Jurnaliștii de la The Guardian au lăudat calitățile luiBAh

Sallieu Bah a fost inclus de site-ul „The Guardian” în topul celor mai valoroși tineri fotbaliști din lume.

„Mohamed Kallon, cel mai faimos jucător din istoria Sierra Leone, a captat atenţia lumii când a debutat la doar 15 ani la echipa naţională.

Deşi joacă într-o poziţie diferită, Sallieu Bah este acum comparat cu fostul atacant al lui Inter, după ce a bifat prima prezenţă pentru naţionala din Sierra Leone, în septembrie 2023.

Bah a impresionat în liga internă, fiind de şase ori cel mai bun om al meciului, înainte de a primi şansa unei probe în ligile inferioare din Germania.

Mijlocaşul, cunoscut pentru piciorul său stâng fin şi talentul de a penetra liniile defensive”, au scris cei de la „The Guardian”.

În ultimul meci disputat în Liga 4, Bah & Co au trecut cu 6-1 de AFC Brebu. Trei dintre golurile ploieștenilor au fost marcate de către fotbalistul african.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!