Copos ar putea fi eliberat conditionat. Cum il poate SALVA cartea scrisa in inchisoare

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 12:09
Data actualizarii: Vineri 30 Ianuarie 2015, 15:51

George Copos ar putea fi eliberat conditionat in lunile urmatoare.

Comisia penitenciarului Rahova a trimis o propunere de eliberare conditionata catre Judecatoria Sectorului 5 pentru George Copos. Pe 11 februarie, judecatorii vor analiza propunerea si vor decide daca fostul patron al Rapidului va fi sau nu eliberat conditionat.

Principalele motive pentru care George Copos ar putea fi eliberat conditionat sunt: - varsta (61 de ani impliniti) - si faptul ca a scris o carte in inchisoare. Astfel, acesta a strans numarul necesar de zile pentru a putea spera la eliberarea conditionata. George Copos va implini 62 de ani in luna martie.

Copos, 3 ani si 8 luni in Dosarul Transferurilor, 4 in Loteria I

George Copos a fost condamnat in doua randuri, atat in dosarul transferurilor, cat si in Loteria I. Numele sau mai apare si in dosarul Loteria II, care i-ar putea aduce o noua condamnare.

In luna decembrie a anului trecut, Judecatoria Sectorului 5 a decis contopirea pedepselor lui George Copos din cele doua dosare, acesta primind inca 6 luni inchisoare. In cel mai bun caz fostul patron al Rapidului poate fi eliberat conditionat vara aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!