Protest la FRF! Un fost candidat la sefia fotbalului romanesc ii cere demisia lui Burleanu: "Burleanu minte de ingheata apele"

Protest la FRF! Un fost candidat la sefia fotbalului romanesc ii cere demisia lui Burleanu: "Burleanu minte de ingheata apele"

Instalat in urma cu cinci luni la conducerea FRF, Razvan Burleanu a intrat in conflict cu fostul presedinte Mircea Sandu, cu care s-a contrat nu doar o data. Actualul sef de la FRF are acum parte de un nou contestatar, fostul contracandidat Sorin Raducanu cerandu-i demisia.

Sorin Raducanu a decis sa protesteze impotriva noii conduceri a FRF chiar in fata Casei Fotbalului, acesta acuzandu-l pe Burleanu ca nu si-a mentinut niciuna dintre promisiunile facute in campania electorala.

"In campania electorala, conducatorii federali au promis marea cu sarea, iar printre altele, au promis destructurarea mafiei din fotbalul romanesc. Din cate vedem, este mai rau ca la început. Mafia inseamna nu doar un cap, ci si locotenentii acestuia. Pe holurile Casei Fotbalului misuna in continuare oamenii lui Mircea Sandu.

Sunt cinci puncte pentru care cerem demisia conducerii FRF, nu ca nu ne-ar place ochelarii lui Burleanu. In acest mandat au fost inselate asteptarile, fotbalistii au devenit sclavi, iar regulamentele si statutele FIFA au fost incalcate. Daca am promis ca vom face fotbalul curat, atunci hai sa-l facem, nu sa dam drumul la treaba asa si sa zicem ca merge si asa. Vom protesta vreme a de o ora. Suntem putini, dar miscarea va lua amploare.

Nu suntem de acord nici cu capusarea fotbalului romanesc de catre LPF, uitati-va cati bani iau oamenii de acolo, ce sume uriase. Cazul "CraiOlgutei" este un alt punct pentru care protestam, dar si cazul ASU Poli Timisoara, care nu mai exista. Echipa aceasta nu a fost dezafiliata, deoarece Marian Iancu mai are de recuperat bani. Au trecut sase luni si nu a fost infiintata nicio scoala de fotbal. Marcel Puscas mi-a spus ca juniorul Burleanu minte de ingheata apele. A promis marea cu sarea doar pentru a ajunge in functie. Sunt oameni carora le este frica sa protesteze, la 25 de ani de la Revolutie. Noroc ca mai exista prosti ca mine", a spus Răducanu la Sport.ro.

Fost candidat la sefia FRF, Sorin Raducanu (52 de ani) a jucat in anii '80 la Dinamo, Gloria Resita, FC Olt, FCM Brasov, Sportul Studentesc, Aris Limassol si Wupprtaler SV (ultimele doua dupa Revolutie). Acesta a antrenat o scurta perioada la nivel de serniori chiar la Wuppertaler. Sorin Raducanu este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, specializarea fotbal.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies