Jean Padureanu Fotbal intern

Probleme grave pentru Jean Padureanu. A cazut in inchisoare si s-a lovit la coloana. Care este starea sa

Jean Padureanu trebuia sa fie prezent astazi la Curtea de Apel Bucuresti, insa nu s-a mai putut deplasa, dupa ce ar fi suferit un accident in penitenciar, conform avocatului sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 14:58
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 15:00

Avocatul lui Jean Padurean a prezenatt in fata Curtii de Apel Bucuresti un certificat medical care atesta ca Jean Padureanu este netransportabil din cauza unor leziuni la coloana pe care le-ar fi suferit in urma unei cazaturi.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis amanarea pentru 26 septembrie a judecarii contesatiei formulate de Jean Padureanu, impotriva deciziei Tribunalului Ilfov, prin care a fost respinsa cererea de intrerupere a executarii pedepsei, din motive medicale.

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita a fost condamnat definitiv, in 4 martie, la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul privind transferul unor jucatori. Executarea pedepsei a inceput in ziua in care a fost condamnat si expira la 3 iulie 2017, Jean Padureanu fiind incarcerat la Spitalul Penitenciarului Jilava. 

Modifică setările cookies