Fotbal intern

Primul club care REFUZA cuplajul pe National Arena in semifinalele Cupei Ligii: "Sincer, doream sa evitam Steaua"

In ziua marilor schimbari anuntate de LPF pentru Liga I, Iorgulescu propune ca si in Cupa Ligii sa apara o schimbare. Semifinalele sa se joace sub forma unui cuplaj.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 18:04
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 18:05

Primul club care a refuzat aceasta varianta este Pandurii Tg. Jiu. Secretarul general Daniel Baloi sustine ca fanii Pandurilor ar avea de suferit daca meciurile din semifinale s-ar juca pe National Arena, intr-un cuplaj.

"Nu e vorba de club ca nu ar vrea cuplajul, ci despre suporteri. Pandurii e prima oara in situatia de a juca o semifinala in dubla-mansa si nu putem sa ii privam pe suporterii nostri de acest meci, mai ales ca noi ne dorim sa jucam finala cu trofeul pe masa", a declarat acesta.

Cei de la Pandurii sunt fericiti ca nu au picat cu Steaua in semifinalele Cupei Ligii. Pandurii - Dinamo si Steaua - Astra sunt meciurile trase azi la sediul LPF.

"Dinamo este unul dintre adversarii pe care noi am fi vrut sa ii intalnim. Sincer, doream sa evitam Steaua. Cred ca va fi o dubla interesanta cu Dinamo, in care consider ca sansele de calificare sunt egale", a mai declarat acesta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies