Gigi Becali csa steaua FCSB Vasile Dincu Fotbal intern

Prima reacție a lui Gigi Becali, după ce Vasile Dîncu a demisionat din fruntea MApN! Ce așteaptă de la noul ministru

Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a anunţat, luni, că a demisionat din funcţie, pe motiv că nu poate colabora cu președintele Klaus Iohannis.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 15:08
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 15:13

Demisia lui Dîncu ar putea provoca efecte și în fotbalul autohton, deoarece fostul conducător al Ministerului Apărării se număra printre cei care susțineau modificarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să poată promova în prima ligă fotbalistică din România.

Gigi Becali nu se bucură că opozantul său, care se află în legături strânse și cu CFR, a plecat din fruntea ministerului. Patronul FCSB susține că el își va rezolva problemele cu CSA Steaua, în privința palmaresului și a siglei, în instanță.

„Nu e problema mea că și-a dat Vasile Dîncu demisia, pentru mine lucrurile se vor rezolva în instanță”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Becali are așteptări mari de la noul ministru

Becali nu-l plânge pe Dîncu și speră că va fi desemnat un ministru al Apărării care să fie de partea sa.

„Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării. Atunci putem să discutăm despre cum a obținut CSA Steaua sigla și motivul pentru care au ținut să o obțină, că ei au mințit când au dat în comunicare.

Ei au spus că fac bani cu sigla, dar de fapt pierd bani. În rest, o să decidă Justiția și am încredere că se va face dreptate”, a mai spus Becali.

Modifică setările cookies