Porumboiu, atac la Gică Popescu: "O normalitate că e Burleanu președinte și nu el. E benefic fotbalului românesc"

Adrian Porumboiu Gica Popescu Razvan Burleanu Fotbal intern VIDEO EXCLUSIV | Reacția genială a lui Porumboiu când a fost întrebat dacă Becali se va mai implica la FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:47
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 18:57

Gică Popescu a reușit să supere multă lume după ce a lăsat acasă nume grele ale fotbalului românesc la meciul de retragere al "Generației de Aur".

Ionel Ganea, Dănuţ Lupu, Gică Craioveanu și Adrian Porumboiu l-au criticat pe fostul fundaș central pentru faptul că nu i-a invitat și pe ei la cel mai important eveniment fotbalistic al anului, în România.

Mai mult, atitudinea lui Gică Popescu l-a determinat pe Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, să-și reconsidere părerea în ceea ce-l privește pe fostul internațional român și să-l acuze de ipocrizie.

Adrian Porumboiu îl laudă pe Răzvan Burleanu

Porumboiu și-a schimbat evaluarea și în ceea ce-l privește pe Răzvan Burleanu, susținând despre acesta că a demonstrat că a fost cea mai bună soluție pentru fotbalul românesc.

"Eram susțînătorul lor, cel puțin al lui Gică Popescu. Am ajuns acum, după atâta timp, văzându-l cum se comportă, să cred că e o normalitate că e Burleanu președinte și nu e Gică Popescu. E benefic fotbalului românesc.

Între timp cunoști oamenii, când cunoști oamenii spui că nu aveai ce căuta. Dacă tu stabilești aprioric așa, fără să ai vreun argument. Un om care a făcut mult bine, mult mult bine. Despre ce vorbim?

Eu l-am criticat pe Burleanu și l-am luat pe toate părțile, dându-mi seama în timp că a fost cea mai bună soluție. Cei care se plâng după Gică Popescu, când au timp în privat, să vorbească și cu mine", a spus Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

Răzvan Burleanu a preluat frâiele Federației Române de Fotbal, în martie 2014, la doar 29 de ani, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care condusese forul național vreme de 24 de ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!