Gică Popescu i-a dat un sfat lui Ianis Hagi: ”Așa trebuie să fie”

Gica Popescu Ianis Hagi Stranieri Gică Popescu / Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 21:28
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 21:27

Ianis Hagi (25 de ani) a petrecut sezonul 2023/24 sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, în primul eșalon al Spaniei.

Legitimat la Rangers în Scoția, fiul lui Gică Hagi se va întoarce la echipa din Glasgow, asta dacă zvonurile din Turcia cu privire la un posibil transfer al lui Ianis la Galatasaray nu se adeveresc sau pică.

Gică Popescu i-a dat un sfat lui Ianis Hagi: ”Așa trebuie să fie”

Gică Popescu, fost internațional român și actual președinte la Farul Constanța, a ținut să puncteze faptul că va discuta cu Ianis referitor la viitorul său. Mai mult, Popescu a evidențiat că fiul ”Regelui” trebuie să fie inspirat în momentul în care își va decide soarta.

”(n.r. despre viitorul lui Ianis) Nu știu. L-am întâlnit pe Ianis și aseară, și alaltăseară, dar am vorbit doar chestiuni de familie. De mâine o să vorbesc despre fotbal cu el.

Trebuie să fie inspirat. Nu am spus că nu a fost inspirat până acum, dar acum trebuie să decidă ce vrea pentru viitorul său. Nu știu dacă își va decide viitorul înainte de EURO sau după, e decizia lui”, a spus Gică Popescu, potrivit DigiSport.

Ianis a bifat 22 de apariții în campionatul Spaniei pentru Deportivo Alaves. Pe deasupra, fotbalistul a evoluat și în patru partide din Copa del Rey, unde a înscris de două ori.

Întrebat despre transferul lui Ianis Hagi la Galatasaray, Gică Popescu a răspuns fără ezitare: ”Știi cum e”

Întrebat dacă eșalonul din Turcia este un campionat care i se potrivește lui Ianis Hagi, Gică Popescu a susținut că un fotbalist valoros trebuie să facă față oriunde ar evolua.

”(n.r. Dacă se adeveresc zvonurile din Turcia credeți că e un campionat care i se potrivește lui Ianis?) Știi cum e, în momentul în care ajungi la un nivel fobalistic, trebuie să te adaptezi la toate campioantele. În carieră e greu să-ți alegi campionatul despre care crezi că ți se potrivește ca jucător. 

Un fotbalist valoros trebuie să se adapteze la toate competițiile. Premier League - ritm incredibil. La Liga - posesie. Superliga Turciei - un ritm susținut. Atunci când ai o anumite valoare trebuie să te adaptezi la tot felul de situații”, a spus Gică Popescu la o conferință.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!