Piturca viseaza la revenirea la nationala: "Mi-as dori foarte mult!" Care e cel mai mare regret al fostului selectioner

Piturca viseaza la revenirea la nationala: "Mi-as dori foarte mult!" Care e cel mai mare regret al fostului selectioner

Fostul selectioner al Romaniei, Victor Piturca, nu exclude o revenire pe banca tehnica a nationalei.

Piturca a marturisit ca cel mai mare regret al sau e ca nu a reusit sa califice nationala Romaniei la un Campionat Mondial.

"Am mai multe regrete. Cel mai mare dintre ele este acela ca nu am reusit sa calific nationala la un Campionat Mondial. Asta este regretul meu la echipa nationala. Visul meu este sa duc nationala la un Mondial.

Daca ar fi sa ma mai intorc, asta mi-as dori foarte mult. Dupa ce am reusit trei calificari la Campionatul European, asta este visul meu.

Sa duc nationala la un Mondial. Nu are treaba cu actuala conducere a FRF, daca ar fi sa ma intorc. La echipa nationala vii pentru fotbalul romanesc, vii pentru echipa nationala", a declarat Piturca, pentru AS.ro.

Piturca a avut trei mandate la echipa nationala a Romaniei si a strans 81 de meciuri pentru "tricolori". Cea mai mare performanta pe care acesta a realizat-o pe banca tehnica a Romaniei a fost participarea la Campionatul European din 2008. Romanii au strans atunci doua puncte intr-o grupa extrem de grea, formata din Italia, Olanda si Franta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies