Piturca "s-Trica" tot

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2008, 15:54
PITURCA: "ATITUDINEA LUI TRICA CU STEAUA L-A COSTAT CONVOCAREA"

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Au condus autoritar trei sferturi din campionat. Acum se vad ajunsi din urma de rivalii de la Steaua. Pana la conspiratii si comploturi n-a mai fost decat un pas. Liga lui Mitica e "stana lu Becali", spunea Iuliu Muresan. Clujenii par sa-si fi pierdut controlul. Iar primul dintre ei este liderul echipei, Trica. S-a vazut la Iasi, acolo unde Andone parca il implora: "Eugen, intorceti-va in teren". Trica a "comis-o" si in Ghencea, unde si-a pus in cap tot stadionul care altadata ii scanda numele. Olteanul ar fi putut sa revina mai repede decat se gandea in Ghencea: cu nationala. Numai ca fostul lui antrenor de la Steaua, Piturca, nu-l mai vrea.

Piturca spune ca vina ii apartine in exclusivitate: "Si-a facut-o cu mana lui" . Muresan ii da inainte cu "complotul": "Pur si simplu nu a vrut sa il ia si cu asta basta!"

Ce ramane? Nationala se apropie de Euro, Liga lui Mitica de apocalipsa, iar CFR-ul de un nou motiv de revolta: Romania cu of(f)T(r)ica.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Anunțul lui Klaus Iohannis cu privire la referendum, ”pentru a da românilor votul înapoi”
BRAT