Flavius Stoican Dinamo Razvan Rat Shakhtar Donetsk Fotbal intern

Pariul îndrăzneț pe care Flavius Stoican l-a făcut cu Raț: „I-am zis că e tâmpit. Să fie în baston și tot nu se va întâmpla!”

Răzvan Raț și-a amintit de un pariu pe care l-a făcut cu antrenorul lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 17:40

Pentru 2022, Iuliu Mureșan a considerat că Mircea Rednic nu poate face mai multe pentru Dinamo, așa că l-a demis și l-a readus în Ștefan cel Mare pe Flavius Stoican. Iar fostul antrenorul al celor de la FCU Craiova va avea o misiune dificilă în a salva clubul de la retrogradare, „câinii” fiind pe penultimul loc în Liga 1. 

Însă, Răzvan Raț își amintește de un pariu pe care l-a făcut cu Flavius Stoican, pe vremea când cei doi evoluau pentru Shakhtar Donetsk. 

„Când eram în cantonament cu Shakhtar, ne-a zis că în următorii 10-15 ani o să fie singurul antrenor român care o câștige Liga Campionilor. Chiar am făcut pariu. Bine, că i-am zis atunci că e tâmpit, e altceva. 

Am zis că îi dau și 30 de ani. Să fie în baston și tot nu se va întâmpla. 

El a avut mereu discursul unui antrenor, atunci când era jucător. Am fost convins că va îmbrățișa cariera de antrenor. Eu cred că este foarte greu să ai succes la Dinamo în acest moment. Din punctul acesta de vedere, felicitări. Îți trebuie curaj să îți asumi această decizie”, a declarat Răzvan Raț pentru digisport. 

Singurii tehnicieni români care au câștigat Liga Campionilor sunt Ștefan Kovacs, cu Ajax Amsterdam în 1972 și 1973, și Emerich Jenei, cu Steaua București, în 1986. 

Primul meci al lui Flavius Stoican în al treilea mandat la Dinamo va fi cu FC Argeș, pe 21 ianuarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Clasamentul Ligii 1  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!