Oprita, mesaj RAZBOINIC pentru Becali dupa ce a fost dezvaluit salariu sau de la Steaua! "Am vazut ca vrea sa ne opreasca cu orice pret! Suntem gata de lupta!"

Razboiul dintre Gigi Becali si echipa din Liga 3 este departe de a se fi terminat.

Daniel Oprita, antrenorul 'militarilor', a reactionat dupa ce s-a scris ca ar castiga mai mult decat Toni Petrea la FCSB. Becali a vorbit despre salariile de la Steaua, insa Oprita a tinut sa il contrazica. Antrenorul Stelei a dezvaluit ca salariul sau este mai mic de 3.500 de euro, chiar daca suma vehiculata era de 5.000 de euro. Intrebat de salariul managerului George Ogararu, care ar fi de 4.000 de euro pe luna, Daniel Oprita nu a dorit sa comenteze. 

"Sincer, chiar nu doream sa mai ies si sa comentez, dar acum s-a ajuns prea departe cu suma vehiculata fata de salariul meu. Nu stiu cine il informeaza pe Gigi Becali despre aceste sume, dar Daniel Oprita nu castiga nici macar 3.500 de euro pe luna la Steaua, iar dansul a spus ca eu castig cu 1.000 de euro peste Toni Petrea, adica eu primesc 5.000 pe luna.

Chiar ma gandesc sa imi fac public contractul ca sa vedeti si voi cat castig. Nu comentez nimic de suma vehiculata la George Ogararu. Nu intru in discutii legate de banii pe care i-ar castiga antrenorii de la centrul de juniori ai Stelei, insa nimeni de acolo nu castiga 1.500 de lei. Poate ca sunt salarii si de 3.000 de lei pe luna, dar vreau sa stiti ca acei oameni castiga suma asta pe o perioada lunga de timp. Ei nu sunt presati ca mine cu obiectiv pus. Eu daca ratez obiectivul, pot sa fiu pa. In aceasta vara imi expira contractul cu Steaua, iar daca ratez obiectivul nu este bine pentru mine.

Am vazut ca Gigi Becali vrea sa ne opreasca cu orice pret. Noi ne-am pregatit si suntem gata de lupta. Dar va repet: Daniel Oprita nu castiga nici macar 3.500 de euro pe luna", a spus Daniel Oprita pentru ProSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies