OFICIAL! CSA Steaua ramane in liga a patra! Sperantele "militarilor" au fost spulberate de FRF

OFICIAL! CSA Steaua ramane in liga a patra! Sperantele "militarilor" au fost spulberate de FRF

Din articol

Comitetul de urgenta al FRF nu a acordat dreptul CSA Steaua de a promova in liga a treia prin Liga Elitelor. 

CSA Steaua a ratat pe teren sansa promovarii in liga a treia, insa echipa Armatei spera sa primeasca anul acesta dreptul de a promova prin participarea juniorilor in Liga Elitelor. Comitetul de urgenta FRF a acordat promovarea altor echipe.
 

COMUNICAT FRF:

In conformitate cu dispozitiile art. 36 din Statutul Federatiei Romane de Fotbal, Comitetul de urgenta compus din Razvan Burleanu – Presedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepresedinte FRF, Octavian Goga – Vicepresedinte FRF, a hotarat:


Aproba referatul Managerului Directiei Competitii a FRF cu privire la completarea locurilor vacante din cadrul Ligii 3, editia 2019/2020, ramase ca urmare a neinscrierii in competitie a 3 cluburi care detineau dreptul de participare in campionatul national Liga 3, cu urmatoarele cluburi:


• ACS FC AGRICOLA BORCEA
• LPS CETATE DEVA
• CS ATLETIC BRADU (actual ACS VEDITA COLONESTI M.S.)

Tot FRF a mai aprobat azi cererile Petrolul si Rapid pentru schimbarea denumirii.

Aproba ca ACS Petrolul 52 Ploiesti sa participe in competitiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, in sezonul 2019-2020, sub denumirea marcii Petrolul Ploiesti.


Aproba ca Fotbal Club Rapid 1923 S.A. sa participe in competitiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF, in sezonul 2019-2020, sub denumirea marcii Fotbal Club Rapid.
 

Citeste si:FRFcsa steaua
VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies