Probleme uriase in playout! Jucatorii de la Astra, neplatiti de aproape doua luni! "Nu e un capat de tara!" Mesajul presedintelui Dani Coman

Probleme uriase in playout! Jucatorii de la Astra, neplatiti de aproape doua luni! "Nu e un capat de tara!" Mesajul presedintelui Dani Coman

Astra Giurgiu este intr-o stare critica, dar Dani Coman incearca sa linisteasca apele la club.

Astra Giurgiu se afla pe locul 6 in playout si este la un punct de zona care o duce la barajul de retrogradare. Eugen Neagoe a fost demis dupa esecul cu Gaz Metan Medias, dar asta nu este singura problema a clubului.

Dani Coman a tinut sa-i linisteasca pe jucatorii Astrei Giurgiu, care sunt neplatiti de o luna si jumatate.

"Nu e o situatie dramatica din punct de vedere financiar. Nu au decat o luna si jumatate intarziere la salariu jucatorii, nu e un capat de tara. Sunt alte echipe la care sunt intarzieri mai mari. Nu zic ca asta e normalitatea. 

Normalitatea e sa platesti jucatorii la timp si sa oferi conditii bune de antrenament si refacere, ceea ce la noi nu se intampla. Dar asta e situatia, trebuie sa depasim acest moment greu prin care trecem. Probabil ca lucrurile se vor rezolva din sezonul urmator", a declarat presedinte Astrei, pentru Look Sport.

Portivit Pro Sport, giurgiuvenii s-au inteles deja pentru un inlocuitor al lui Neagoe la club, iar cel care va prelua banca tehnica va fi Ionut Badea, fostul secund de la echipa nationala a Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies