Universitatea Craiova Astra Giurgiu Fotbal intern

Universitatea Craiova a dat lovitura! Super-transfer de la Astra pentru echipa lui Rotaru! Ce jucator semneaza cu oltenii

Universitatea Craiova a transferat un jucator important din Liga I.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Miercuri 28 Aprilie 2021, 17:27
Data actualizarii: Joi 29 Aprilie 2021, 12:07

Echipa condusa de Mihai Rotaru a reusit sa faca prima achizitie pentru sezonul viitor. Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu goalkeeper-ul lui Astra Giurgiu, David Lazar, potrivit Gazeta Sporturilor.

David Lazar a avut un sezon nemaipomenit si a reusit sa prinda si un meci la nationala Romaniei in 11 noiembrie 2020, in partida castigata de "tricolori" cu scorul de 5-3. Astra Giurgiu va incasa suma de 200.00 de euro, iar internationalul roman va fi disponibil din sezonul urmator pentru echipa din Banie.

Marinos Ouzounidis va avea din vara doua optiuni de elita pe postul de portar, David Lazar va concura cu Mirko Pigiliacceli pentru un loc in primul 11.

David Lazar este cotat la un milion de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. Portarul Astrei a mai trecut de-a lungul carierei pe la Vointa Sibiu, Pandurii, Botosani si Velje, iar din 2017 activeaza la echipa condusa de Eugen Neagoe.

Modifică setările cookies