Noul Giulesti e aproape gata si arata SUPERB! VIDEO DE SENZATIE cu arena unde se muta Rapidul

Noul Giulesti e aproape gata si arata SUPERB! VIDEO DE SENZATIE cu arena unde se muta Rapidul

Lucrarile de modernizare ale stadionului Rapid sunt aproape gata. 

Acesta este al treilea obiectiv de care Compania Nationala de Investitii s-a ocupat pentru organizarea Euro 2020. 

Stadionul Rapid nu va fi folosit pentru echipele care vor veni sa joace la Bucuresti, Macedonia de Nord, Austria si Ucraina urmand a se folosi de arenele Steaua si Arcul de Triumf si de stadionul din Voluntari. 

Consilierul primului ministru al Romaniei pentru Euro 2020, Gica Popescu, a vorbit despre evolutia lucrarilor si despre termenul pana la care vor fi gata. 

"Este ultimul obiectiv care trebuie terminat. Eu sper ca undeva in primavara, in luna martie sau aprilie, sa fie si acesta gata si sa fie predat catre proprietar, Ministerul Transporturilor. Mai avem Giulestiul si atunci putem sa declaram toate lucrurile realizate, lucrurile pe care ni le-am asumat pentru Euro 2020", a declarat Gica Popescu. 

Stadionul Rapid are o capacitate de aproximativ 14.000 de locuri, valoarea proiectului ridicandu-se la aproape 39,5 milioane de euro. Complexul include sali de sport pentru diverse discipline sportive, sali de forta si de recuperare, o pista de popice, spatii de cazare pentru sportivi, spatii de alimentatie publica si spatii administrative. 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies