Gabriel Torje Dinamo retrogradare dinamo Superliga Gabriel Torje

Ce se întâmplă cu Gabi Torje, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istorie în Liga 2, după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 17:25
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 17:29

Urmează o perioadă dificilă pentru club, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere financiar. Dinamo va pierde banii din drepturile TV pentru sezonul următor, lucru care ar putea complica planul de reorganizare al clubului.

Gabriel Torje, în ”stand-by” după retrogradarea lui Dinamo în Liga 2

Mai mulți jucători își vor termina contractele și, evident, nu vor să continue în eșalonul secund, motiv pentru care își vor căuta alte echipe. Gabriel Torje (32 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători ai ”câinilor”, așteaptă să vadă în ce condiții poate continua din sezonul următor, după care va lua o decizie.

„Torje aşteaptă să-i spunem care ar fi condiţiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo. Grădinaru şi Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem şi noi. Tomozei va continua şi el, a semnat”, au precizat surse din club pentru GSP.

Gabriel Torje a fost golgheterul lui Dinamo în acest sezon, dacă-l excludem pe Deian Sorescu, plecat în Polonia, la Rakow Czestochowa. Acesta a marcat șase goluri și a oferit trei pase decisive în 25 de partide.

Răzvan Zăvăleanu: ”Datoria reală este undeva la 7,5 - 8 milioane de euro”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit că datoriile clubului ajung până la 5 milioane de euro, dacă excludem banii investiți de DDB, asociația suporterilor, care nu și-ar cere banii înapoi în cazul în care va veni un investitor la club.

„Datoria reală acum, inclusiv DDB, este undeva la 7,5 - 8 milioane de euro. Către DDB sunt 2,4 milioane de euro. Cam 5 milioane de euro fără DDB. Situația nu este chiar atât de neagră. Din perspectiva modificării planului de organizare, cred că suma reală de plată este mult mai mică”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Fotbal Club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!