"Nici noi nu stim cum ne vom intoarce!" Marturii incredibile de la Chiajna. Jucatorii sunt BLOCATI IN ISTANBUL de lovitura de stat din Turcia, inaintea finalei cu Steaua

"Nici noi nu stim cum ne vom intoarce!" Marturii incredibile de la Chiajna. Jucatorii sunt BLOCATI IN ISTANBUL de lovitura de stat din Turcia, inaintea finalei cu Steaua

Cosmar pentru Chiajna, cu 24 de ore inaintea finalei Cupei Ligii cu Steaua | INFORMATII LIVE DESPRE LOVITURA DE STAT DIN TURCIA PE WWW.STIRILEPROTV.RO

Emil Sandoi a vorbit pentru Stirile ProTV despre situatia din Istanbul, dar si a echipei sale. Concordia Chiajna e blocata intr-un hotel de langa aeroportul din Istanbul, dupa lovitura de stat de azi noapte din TUrcia.

"Aseara eram in hotel, asteptam ca azi de dimineata sa plecam spre aeroport, am ramas in hotel pentru ca nu stim daca a fost dat drumul la zboruri. Baietii au avut parte de senzatii tari azi noapte."

"In momentul de fata am luat legatura si cu conducerea clubului, o sa vina si un autocar la granita cu Bulgaria, poate ne deplasam de aici cu un autocar si cu altul de acolo. Speramsa calatorim totusi in codnitii normale si sa nu facem sute de kilometri in autocar"

"Clubul a luat masuri sa ne intoarcem cat mai repede din tara. Nici noi nu stim cum ne vom intoarce. Noi ne aflam in hotel, la cativa kilometri de aeroport, in Istanbul"

"Am fost izolati aici, baietii erau la odihna, dar am fost un pic ingrijorati pentru ceea ce se va intampla. Nu stiam cum vor decurge ostilitatile. Dar in momentul de fata putem spune ca e liniste. Suntem in stand-by, asteptam noi ordine, sa vedem cum ajungem acasa", a declarat Emi Sandoi pentru Stirile ProTV.

INFORMATII LIVE DESPRE LOVITURA DE STAT DIN TURCIA PE WWW.STIRILEPROTV.RO





VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies