VIDEO EXCLUSIV Neșu a proiectat sala Sevilla, perla coroanei din Ghencea. Acolo se află o replică a Cupei Campionilor

Neșu s-a întors în Ghencea, iar prietenul Ogararu l-a dus în muzeul Stelei. Acolo se află replica trofeului cucerit de Steaua la Sevilla, în '86.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 09:10
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 09:17

Fostul fundaș dreapta al Stelei (acum FCSB) a dezvăluit că l-a dus pe Mihăiță Neșu să viziteze sala Sevilla din Ghencea, pe care au proiectat-o împreună.

Ogăraru: „El a proiectat sala Sevilla!”

„A fost o mare bucurie, și-a dorit foarte mult să vină să vadă complexul, să vadă Academia, noul stadion.

  • Mihai Nesu

A fost să vadă toate sălile de antrenament, în sala de box, în sala de lupte, în sala de tenis de masă, s-a întâlnit cu Eliza Samara, care tocmai a câștigat Champions League la nivel de tenis de masă.

L-am dus în sala Sevilla, sală pe care am proiectat-o împreună cu el, el a făcut randările 3D și el a proiectat sala Sevilla pentru deschiderea stadionului.

A fost emoționat, bineînțeles, să fie din nou aici, și noi am fost bucuroși și emoționați. Putem să facem mai mult luând exemplul lui, ce construiește el”, a spus George Ogăraru la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ogararu construiește academia Stelei după modelul de la Ajax. Hamutovski s-a întors în Ghencea și îl ajută pe Ogăraru. „Steaua va reveni în prima ligă și va da cei mai mulți jucători la națională” - e convins Ogararu.

Modifică setările cookies