Fotbal intern

GALERIE FOTO Momente speciale înainte de Universitatea Craiova - Sepsi. 12.000 de spectatori au venit la semifinala de Cupa României. Gabi Boldici a dat lovitura de start 

Atmosferă impresionantă pe stadionul "Ion Oblemenco". 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Mai 2022, 19:24
Data actualizarii: Joi 12 Mai 2022, 19:51

Universitatea Craiova - Sepsi, manșa retur a semifinalei Cupei României, are loc pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. În partida tur, trupa din Sfântu Gheorghe s-a impus cu 2-1, iar oltenii lui Laurențiu Reghecampf nu au o misiune ușoară pentru a-și asigura pătrunderea în ultimul act al competiției knock-out, fază în care o așteaptă FC Voluntari. 

Atmosfera de la Universitatea Craiova - Sepsi

Înaintea partidei de joi seara, organizatorii au pregătit două momente speciale: s-a ținut un moment de reculegere în memoria legendarului Ion Oblemenco, iar solistul Ion Popa a interpretat melodia "Au înnebunit salcâmii". Cum echipa patronată de Mihai Rotaru e deținătoarea trofeului, Cupa României a fost așezată la începutul partidei între băncile celor două echipe.  

  • Fostul portar al Craiovei Maxima, Gabi Boldici, a dat lovitura de începere. Boldici a fost mult timp unul dintre secunzii lui Victor Pițurcă la prima reprezentativă
  • Rodion Cămătaru e prezent în tribunele stadionului din Craiova

Înainte cu 20 de minute de startul partidei, în tribunele arenei din Bănie erau circa 5.000 de spectatori, iar până la fluierul de start al centralului Horațiu Feșnic s-au strâns peste 12.000 de spectatori. 

Sepsi e susținută de o galerie formată din 100 de suporteri. 

  • FC Voluntari s-a impus în ambele manșe cu FC Argeș, scor 2-0, 0-1. 

Modifică setările cookies