VIDEO EXCLUSIV "Modul în care puneți întrebarea e destul de agresiv". Motivul pentru care Stoichiță s-a simțit ofensat de interogatoriul despre Bogdan Lobonț

Naționala pregătită de Bogdan Lobonț a înregistrat încă un rezultat rușinos. România U20 nu pare a se descurca în meciurile din deplasare, acelea fiind momentele în care suferă cele mai usturătoare înfrângeri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 11:39
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 11:57

Ultima a fost deplasarea cu Elveția U20, încheiată cu nu mai puțin de cinci goluri încasate, fiind însă un meci amical. 

Cu toate astea, România U20 încasează goluri pe bandă rulantă și în meciurile oficiale. În toate deplasările jucate în Elite League U20, naționala a încasat un minimum de patru goluri pe partidă. A fost învinsă de Anglia U20 cu 6-1, și de Germania U20 cu 4-0. Ultima și cea mai umilitoare înfrângere din deplasare în competiția menționată a fost 7-0 cu Italia U20, înregistrată în noiembrie 2021. 

Mihai Stoichiță, director tehnic la FRF, a vorbit despre situația lui Bogdan Lobonț la "Ora Exactă în Sport", explicând că pregătirea acestuia este una foarte bună.

"Eu l-am convocat ieri la o discuție, în care și-a prezentat părerea despre ce a fost. A făcut o analiză verbală, iar astăzi urmează să-mi trimită în scris analiza acestui acțiuni are a avut loc, în care a trecut toate lucrurile obiective.

În primul și primul rând, Lobonț a fost antrenor în Divizia B, la Universitatea Cluj, iar toate informațiile de acolo au fost pozitive. Modul în care puneți întrebarea e destul de agresiv. Este cursant la Coverciano, la licența PRO. Este un antrenor care are dreptul să fie desemnat la orice echipă. 

Nu poți să spui că nu avem jucători. Sunt conjucturi nefavorabile. Cei mai buni jucători de la naționala U20 au fost cu echipa U19 a României, dar văd că nu se menționează deloc. 

Dacă desființăm națională însemană să nu dai posibilitatea copiilor noștri să joace meciuri internaționale și să fie chemați direct la U19, U21, sau naționala mare. Eu cred că își are rostul și nu sunt avocatul lui Lobonț, nu mi-a fost nici jucător. Nu trebuie să le dai meciuri internaționale jucătorilor din Liga 1? 

Când am bătut Portugalia și Cehia a fost steagul terfelit? Trebuie să raționalizezi tot ce vrei să obții de la aceste acțiuni. Lăsați-mă și pe mine ca în bucătăria mea internă să analizez ce trebuie să fac", a declarat Mihai Stoichiță la PRO X

Rezultatele naționalei U20 în 2021

România - Portugalia 2-1

Anglia - România 6-1

România - Cehia 2-1

Germania - România 4-0

România - Polonia 2-1

Italia - România 7-0

Rezultatele naționalei U20 în 2022

România - Norvegia 1-2

Elveția - România 5-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!