VIDEO EXCLUSIV Bogdan Lobonț, apărat după dezastrul de la U20: ”Nu e el de vină” / ”Stoichiță e singurul meseriaș de acolo”

Bogdan Lobont Dumitru Dragomir MIhai Stoichita romania u20 Nationala Bogdan Lobonț
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 13:04
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 13:11

Dumitru Dragomir îi apără pe Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, și pe Bogdan Lobonț, selecționerul naționalei U20.

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că Mihai Stoichiță ar trebui să rămână în cadrul FRF. Valeriu Iftime a lăsat de înțeles că acesta ar putea fi înlocuit cu nume mai ”grele”, iar Dragomir a profitat de această ocazie pentru a-l ”înțepa” pe patronul de la Botoșani.

Selecţionata de fotbal Under-20 a României a fost surclasată de formaţia similară a Elveţiei cu scorul de 5-0 (2-0), luni, într-un meci amical desfăşurat la Wil. 

De când s-a înființat, naționala lui Lobonț a pierdut la scor toate meciurile jucate în deplasare: 1-6 cu Anglia, 0-4 cu Germania, 0-7 cu Italia și 0-5 cu Elveția. În ciuda acestor rezultate, Dragomir nu consideră că selecționerul este vinovat.

„Citeam acum că un patron din Liga 1, care nu a jucat fotbal niciodată, îi cerea plecarea lui Mihai Stoichiță de la FRF. Păi ăsta e singurul meseriaș de acolo, și pe ăsta îl dăm afară? L-au făcut de râs pe Lobonț, nu e Lobonț de vină, ei vin de la cluburi pregătiți, iar la cluburi nu sunt condiții. 

Nu mai avem antrenori de copii și juniori, avem toate gloabele, habar nu au! Sunt unii, foști fotbaliști, care habar nu au. Sunt unii care cred că dacă au fost fotbaliști pot să fie și antrenori. Nu e așa, ca să fie foarte clar!”, a spus Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Declarațiile lui Dumitru Dragomir de la emisiunea Ora Exactă în Sport

Israel - România e marți, LIVE VIDEO de la 20:45 pe PRO X și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!