VIDEO EXCLUSIV Se clatină scaunul lui Lobonț? Mihai Stoichiță a vorbit la Ora Exactă în Sport despre umilințele naționalei U20. "Nu e bine, e și o chestie de imagine"

Mihai Stoichiță a vorbit miercuri dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 11:55
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 12:16

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost prezent în Croația la Turul de Elită pentru Campionatul European, de unde naționala Under 19 s-a calificat Euro. Elevii lui Adrian Văsâi au reușit o performanță extraordinară pentru fotbalul românesc. În același timp însă, reprezentativa lui Bogdan Lobonț, naționala Under 20, a suferit o nouă înfrângere rușinoasă, scor 0-5 cu Elveția. 

Mihai Stoichiță lasă de înțeles că rezultatele lui Bogdan Lobonț nu sunt compatibile cu aspirațiile celor de la Federația Română de Fotbal.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit la Ora Exactă în Sport și de imaginea pe care o are acum naționala lui Bogdan Lobonț.

"Am vorbit cu Lobonț, vorbea despre probleme de mentalitate, de atitudine. Dar nu e în regulă, se persistă, se adună rezultate care deranjează. E o competiție în care jucătorii trebuie să adune experiență. Adevărul este că mulți jucători talentați ai fotbalului românesc au fost la naționala U19.

Vedem ce putem face, nu vreau să fiu influențat emoțional, vreau să fiu cât mai lucid și exact în aprecieri. Dar nu e bine, e și o chestie de imagine. Jucând în tricoul României trebuie să știi să suferi, să te dăruiești. E inexplicabil, aștept să facem o analiză a tot ce s-a întâmplat", a declarat Mihai Stoichiță, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

Rezultatele naționalei U20 în 2021

România - Portugalia 2-1

Anglia - România 6-1

România - Cehia 2-1

Germania - România 4-0

România - Polonia 2-1

Italia - România 7-0

Rezultatele naționalei U20 în 2022

România - Norvegia 1-2

Elveția - România 5-0

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!