Fotbal intern

Mircea Lucescu, tulburat de moartea lui Nae Manea: "A fost un partener excelent, ne stiam cand eram jucatori! E prea repede"

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetsk, cel care a castigat un titlu de campion al Romaniei avandu-l pe Nicolae Manea alaturi, spune ca este socat de trecerea in nefiinta a fostului mare fotbalist.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2014, 10:15
Data actualizarii: Luni 15 Decembrie 2014, 10:39

Mircea Lucescu a comentat si el in aceasta dimineata anuntul mortii lui Nicolae Manea (DETALII AICI). Tehnicianul lui Sahtior Donetsk s-a declarat socat de vestea primita si a avut numai cuvinte de lauda la adresa fostului sau coleg.

"Nu pot sa cred! Stiu ca mai exista o speranta, vorbisem cu fiul lui, cu Florin, si mi-a spus ca e posibil sa mai reziste cateva luni. Stiam ca este intr-o situatie grea, dar tot speram ca se poate ameliora starea lui. Ce rau imi pare! Sa te stingi in 2-3 luni...e prea repede", a spus Mircea Lucescu pentru Prosport.ro

"Il cunosteam pe Nae de cand eram jucatori. Eu eram la Dinamo, el era la Rapid. Nu am decat cuvinte de lauda la adresa lui. Foarte devotat ca jucator si foarte atasat de tot ceea ce a insemnat Rapid. Pentru mine a fost un partener excelent in vremea cand am fost la Rapid. Un baiat inteligent, cu foarte mult bun simt", a mai spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu si Nicolae Manea au dus in Giulesti un titlu al Romaniei si o Cupa, in 1998 si 1999.

Modifică setările cookies