EXCLUSIV Mircea Bornescu, la Ora Exactă în Sport: "Pe el îl consider unul dintre cei mai valoroși portari din Liga 1"

Mircea Bornescu Horatiu Moldovan Liga 1 Rapid Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Martie 2022, 12:06
Data actualizarii: Marti 01 Martie 2022, 12:30

Fostul goalkeeper și-a spus părerea și despre evoluția Rapidului.

Cotat drept unul dintre portarii valoroși ai primului eșalon de după 1989, Mircea Bornescu (41 de ani) nu-și uită trecutul la formația din Giulești. Fostul goalkeeper care a evoluat în două perioada pentru Rapid s-a uitat atent la meciul echipei lui Mihai Iosif cu Dinamo. 

Bornescu îl laudă pe Moldovan

Bornescu susține că Horațiu Moldovan a devenit un portar de top al eșalonului de elită din România. De altfel, și fostul selecționer l-a convocat pe Moldovan la națională pe finalul campaniei de calificare la CM 2022.

"Pe Horațiu Moldovan îl consider unul dintre cei mai valoroși portari din Liga 1 în momentul de față. Rapid îi mai are pe Săpunaru, Morais", a declarat Mircea Bornescu, marți dimineața, la Pro X. 

Bornescu a vorbit și despre un punct nevralgic al formației din Giulești, faimoasă în anii 2000 și pentru baza de pregătire de la Pro Rapid. În prezent, formația finanțată de Victor Angelescu nu are un complex de pregătire.

"Mai e o problemă a Rapidului, nu o au o bază unde să se antreneze, uneori fac un antrenament la Buftea, uneori la Electromagnetica. E destul de dificil de gestionat o astfel de situație. 

Jucătorii Rapidului au demonstrat că au valoare și că pot rămâne în fruntea clasamentului. Evoluțiile viitoare pot aduce un plus de puncte pentru Rapid.

Jocul Rapidului din prima repriză cu Dinamo a arătat ca al unei echipe din primele trei clasate în Liga 1. Săpunaru a fost cel mai bun jucător al meciului cu Dinamo", a mai spus Mircea Bornescu, la Ora Exactă în Sport de la Pro X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!