MIhai Stoichita Csikszereda FRF Fotbal intern

Mihai Stoichiță, ofertat pentru a părăsi FRF: „Zvonistica în jurul meu este imensă! Îmi fac treaba la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna!”

Mihai Stoichiță (68 ani) a fost ofertat de un club din România pentru a ocupa o funcție importantă în conducere. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 08:09
Data actualizarii: Duminica 16 Octombrie 2022, 09:48

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal a dezvăluit că a primit o propunere din partea oficialilor echipei din liga secundă a României, Csikszereda, pentru a ocupa funcția de manager general. Mihai Stoichiță a vorbit despre oferta primită, lăsând de înțeles că nu își va părăsi postul din cadrul Federației. 

Mihai Stoichiță, încântat de treaba făcută la FRF 

Directorul tehnic a dezvăluit că va pleca din conducerea Federației în momentul în care conducerea nu îl mai dorește, iar până atunci va continua să își facă treaba. Mihai Stoichiță a spus că este în relații bune cu oficialii ocupantei locului 6 din Liga 2, iar recent a primit propunerea de a fi manager general al echipei, însă a refuzat. 

„Zvonistica în jurul meu este imensă. Merg la FRF cu mare plăcere, îmi fac treaba la fel de bine cum am făcut-o întotdeauna, sunt foarte bun prieten cu cei de la Csikszereda, Miercurea Ciuc, dar asta nu înseamnă că merg la Csikszereda. 

Am fost onorat de ce au spus ei astăzi că ei oricând mă așteaptă acolo. Nu este cazul deocamdată, până când nu se desparte Federația de mine, eu sunt aici și îmi fac treaba aici, atât, dar nimic altceva. Le mulțumesc pentru modul în care au vorbit, chiar m-au impresionat declarațiile lui Zoli Zoltan. 

Țin minte că acum vreo două luni voiau să mă aducă manager general pe acolo, dar nu este cazul deocamdată. În caz că nu vor fi mulțumiți de mine, vă dați seama că mă voi duce în altă parte, dar nu știu unde, asta este viața”, a spus Mihai Stoichiță la Sport Total FM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!