Mihai Stoica, lăudat de un fost antrenor al FCSB: "Are cel mai mare merit la câștigarea campionatului"

Mihai Stoica Bogdan Andone FCSB Fotbal intern Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 21:39
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 21:42

FCSB a reușit să câștige titlul după o pauză de nouă ani, iar un fost antrenor al "roș-albaștrilor" îi oferă credit lui Mihai Stoica, managerul clubului, pentru această reușită.

Bogdan Andone, antrenorul lui FC Botoșani și bun prieten al lui MM Stoica, este de părere că oficialul FCSB-ului a avut o contribuție mult mai mare la câștigarea titlului decât pare la prima vedere.

Discursul lui Mihai Stoica a ținut echipa unită, este de părere antrenorul lui FC Botoșani.

"Ceea ce a realizat MM Stoica în acest campionat... cred că cel mai mare merit îl are el la câștigarea campionatului, din punctul meu de vedere.

Bineînțeles, Pinti cu Elias au ținut echipa unită, echilibrată, au creat un grup unit. S-a văzut. FCSB-ul o echipă unită.

Am o relație foarte bună cu jucătorii și am discutat cu ei chiar și după meciul pe care l-am avut împreună. Înainte de joc și după meci.

Elias și Pinti au meritul că au reușit să facă o echipă unită, însă MM Stoica a reușit să mențină echipa unită prin tot ce a transmis. A fost omul cheie în câștigarea campionatului", a spus Bogdan Andone, pentru GSP.

Elias Charalambous, campion cu FCSB

În vârstă de 43 de ani, Elias Charalambous a preluat FCSB în luna martie a anului trecut și s-a bătut la titlu până în penultima etapă a sezonului precedent cu Farul Constanța.

De atunci, cipriotul a strâns 56 de meciuri pe banca tehnică a campioanei României. 32 de meciuri s-au încheiat cu victorii, 12 s-au terminat la egalitate și 12 au fost înfrângeri.

În acest sezon, FCSB a devenit campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!