Mihai Stoica, ironie subtilă către Dinamo și Rapid: "Suntem singurii cu activitatea neîntreruptă"

Mihai Stoica Dinamo Rapid retrogradare dinamo Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Mai 2022, 13:56
Data actualizarii: Marti 31 Mai 2022, 14:07

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în cei 74 ani de istorie a clubului, după ce a pierdut dubla manșă a barajului de promovare/menținere în Liga 1, scor general 1-3, cu U Cluj.

Dinamoviștii nu au reușit să întoarcă rezultatul meciului tur. Scorul a fost deschis de U Cluj, prin Tescan, care a profitat de gafa lui Eșanu, însă Dinamo a egalat în doar trei minute, prin Morar. „Câinii” au mai avut ocazii de a înscrie, pe care însă nu au reușit să le concretizeze. 

Dinamo a retrogradat astfel pentru prima dată în istoria clubului, după 74 de ani, în timp ce U Cluj revine în Liga 1 după șapte ani. 

Managerul general al celor de la FCSB a comentat situația în care a ajuns clubul din Ștefan cel Mare, dezvăluind că este păcat pentru fotbalul românesc retrogradarea formației.

"Clar este mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo. Am așteptat Rapid să revină, acum așteptăm și Dinamo. Înțeleg că sunt probleme foarte mari. Am rămas singurii cu activitatea neîntreruptă. Nu ne-am dorit asta, dar măcar e o bornă pe care nimeni nu o mai poate atinge în afara noastră. 

Trebuie să revină, acum nu știu cât de curând. Rapid a pierdut câțiva ani, dar a avut o construcție sănătoasă, solidă. Acum nu știu dacă e o candidată la titlu, dar va fi în playoff fără niciun fel de emoții", a declarat Mihai Stoica pe acest subiect. 

"E o situație grea prin care trece Dinamo de foarte mult timp"

"E o situație grea prin care trece Dinamo de foarte mult timp. Pe mine m-a dezamăgit foarte mult meciul de la Cluj, au tratat partida foarte prost, au crezut că partida va fi mai ușoară. Dinamo trebuia să fie mai pregătită, să nu ia gol. 

Și U Cluj a avut presiunea destul de mare, echipele au fost valoric 50-50. Voi ați văzut cum a tratat Chindia barajul? Nici măcar nu au jucat acasă, dar erau energici, s-au încurajat. Ca jucător simți atmosfera de pe bancă.

Nu există legătură strânsă între jucătorii români și cei străini, una reală. Ar trebui să se unească toate trei echipele și să acceadă spre Liga 1", a declarat Cristi Pulhac la PRO ARENA

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!