Fotbal intern

Mihai Stoica îi pune la punct pe toți cei care l-au ironizat pe Octavian Popescu 

FCSB ocupă locul secund în Liga 1, cu 40 de puncte, la opt punct de liderul CFR Cluj (48). 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Decembrie 2021, 18:55
Data actualizarii: Marti 07 Decembrie 2021, 19:10

FCSB s-a impus în etapa a 18-a, scor 2-1 cu UTA, pe teren propriu, la finele unei partide în care Laszlo Balint, antrenorul oaspeților, a criticat dur maniera de arbitraj a centralului Marian Barbu (33 de ani). 

Mai mulți oameni din fotbal au pedalat și pe momentul în care Octavian Popescu a fost faultat în careu, iar centralul din Făgăraș a acordat unul dintre penalty-urile transformate de Florin Tănase. 

Mihai Stoica, returnează spre CFR Cluj

Și Ion Crăciunescu l-a ironizat azi, la Ora Exactă în Sport pe Octavian Popescu. Citește detalii AICI.  Managerul FCSB-ului, Mihai Stoica, contracarează și pune pe tapet o serie de erori ale cavalerilor fluierului din care CFR, în opinia sa, ar fi fost avantajată. 

”(n.r. i s-a pus lui Tănase pecetea de simulator?) De ce, nu i s-a pus pecetea asta şi lui Deac? Şi lui Omrani? Lui Culio, care a fost cel mai mare simulant din istoria campionatului nostru...", a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Și FCSB are în conducere un fost arbitru, președintele roș-albaștrilor Valeriu Argăseală, dar și CFR, pe Cristi Balaj, președinte proaspăt instalat de Ioan Varga, patronul ardelenilor. 

Modifică setările cookies