Fotbal intern

Mesajul Armatei catre Becali in ziua in care au anuntat oficial ca au redeschis Centrul Stelei de Copii si Juniori in Ghencea

Armata continua marsul in lupta cu Gigi Becali. Astazi, oficialii CSA Steaua au emis un comunicat de presa in care au explicat motivul pentru care au vrut sa redeschida in Ghencea centrul de copii si juniori.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Septembrie 2015, 15:47
Data actualizarii: Joi 03 Septembrie 2015, 15:50

Armata sustine ca centrul a fost redeschis la cererea familiilor din sectorul 6 al Capitalei. Centrul va dispune de baza din Ghencea. Cei de la Armata au trimis in acelasi timp un mesaj si pentru Gigi Becali:

"Inceperea activitatii Centrului de fotbal pentru copii si juniori, asupra careia ne-am aplecat cu toata seriozitatea in ultima luna, nu este doar un proiect mai vechi al clubului, ci si o consecinta fireasca a numeroaselor solicitari din partea copiilor cadrelor militare din Bucuresti si a copiilor si tinerilor din sectorul 6."

"CSA Steaua Bucuresti are obligatia de a folosi judicios si a exploata bazele sportive pe care le detine in scopul in care acestea au fost create - pentru dezvoltarea sportului. Mai mult decat atat, ne dorim sa oferim copiilor o baza moderna de pregatire, cu toate conditiile necesare pentru ca ei sa-si dezvolte capacitatile si talentele, sa se formeze ca viitori sportivi de performanta ai Romaniei"

"CSA Steaua Bucuresti nu-si doreste escaladarea acestei situatii, care nu face decat sa aduca atingere brandului Steaua Bucuresti. Asa cum am declarat public in repetate randuri, clubul nostru isi mentine intreaga disponibilitate pentru un dialog civilizat cu orice persoane interesate de binele clubului Steaua Bucuresti, precum si cu cei care isi doresc sa continue traditia fotbalistica a clubului Steaua Bucuresti ii inteleg sa faca acest lucru doar in conditii de deplina legalitate", sustine CSA Steaua intr-un comunicat pentru Mediafax.

CITESTE SI

Modifică setările cookies