Marturia portarului Gudea, dupa ce a fost agresat pe teren de un suporter. "Am crezut ca are cutit, umbla drogati in ziua de azi"

Marturia portarului Gudea, dupa ce a fost agresat pe teren de un suporter. "Am crezut ca are cutit, umbla drogati in ziua de azi"

Vezi si - Incidente socante: invins de 6 ori de Calarasiul lui Ganea, portarul Farului a fost batut de un suporter pe teren. Tudor l-a eliminat tot pe fotbalist

Un incident socant a avut loc la meciul Farul 2-6 Dunarea Calarasi. Portarul Alex Gudea a fost agresat in minutele de prelungire ale partidei de un suporter care a patruns pe teren. Acesta a fost atacat de un barbat care parea in stare de ebrietate ori, spune portarul, era chiar sub influenta unor substante stupefiante.

"A venit pe teren din spate, nu l-am vazut, dar m-am intors pentru ca am auzit galeria facand galagie. M-am ferit prima data si nu am crezut ca o sa dea in mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins. Prima data mi-a fost frica ca are un cutit la el si, daca va uitati pe reluare, o sa vedeti ca am ezitat sa ripostez. Mi-a fost frica, pentru ca in ziua de azi umbla drogati. Dar cand l-am vazut ca nu are cutit, am mers eu peste el. Nu am putut sa ma abtin. M-a injurat de mama, de morti.

Nu-l cunosc, nu stiu cine e, dar l-am vazut ca se clatina. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodata asa ceva. Nu mi-e teama ca o sa ma ia suporterii la ochi, ca doar nu suntem in Vestul Salbatic sa ne omoram. Si daca suntem in Vestul Salbatic, o sa ne luam fiecare cate un pistol.  

M-a chemat politia si m-a intrebat daca vreau sa-i fac plangere, dar am zis ca nu vreau. Daca lovea, da, dar asa... Era in duba, politia l-a retinut. Nu stiu ce a avut cu mine", a declarat Alex Gudea pentru ProSport.

FOTO: captura Digisport

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ce aduce EURO 2020 în economia României. Estimările sumelor cheltuite de cei 25.000 de suporteri
BRAT
Modifică setările cookies