Marius Niculae a strans 1400 de semnaturi pentru permisul de munca

SEMNEAZA SI TU PETITIA PENTRU MARIUS NICULAE
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 August 2007, 12:18
Data actualizarii: Miercuri 08 August 2007, 12:18
Petitia pentru acordarea permisului de munca din Scotia a lui Mariu Niculae va fi prezentata astazi, la apelul depus de clubul Inverness, dupa ce a strans peste 1400 de semnaturi, informeaza The Inverness Courier.

Oficialii clubului scotian s-au aratat foarte incantati de fanii echipei, care au raspuns online: "Sunt absolut surprins de raspunsul fanilor, nu doar din Inverness si Highland, ci din toata Scotia si chiar Australia si Canada. Cred ca raspunsul fanilor este laudabil si sper ca judecata logica va castiga. Sper ca apelul, cu suportul public, care cred ca este fantastic, sa conduca la rezultatul corect miercuri si fotbalistul sa poata juca de atunci", a declarat David Stewart, initiatorul petitiei.

De asemenea, presedintele clubului scotian, Alan, Savage, i-a laudat si el pe fanii scotienilor: "Sunt absolut suprins de raspunsul online superb al suporterilor. Arata ca ne sprijina pana la capat sa luptam pentru a legitima un jucator cu 28 de selectii la nationala si care a jucat in finala Cupei Uefa in 2005", a spus Savage.

Semneaza aici petitia pentru permisul de munca al lui Marius Niculae!

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies