EXCLUSIV Marius Lăcătuș, show la interviu! Ce a declarat "Fiara" după ce a jucat în meciul Generației de Aur

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:46
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:48

România - World Stars 3-2 a fost LIVE pe Pro TV și VOYO. 

Echipa României a învins o selecţionată mondială cu scorul de 3-2 (1-2), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Capitală, la meciul de retragere al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc.

Jucătorii care scris istorie pentru România în 1994, la Cupa Mondială din în Statele Unite, au obţinut o nouă victorie, într-o seară care a îmbinat spectacolul cu emoţia.

"Tricoul nu e foarte mare, dar e măricel. N-am mai făcut mișcare de câțiva ani și se vede, se simte. După această perioadă de antrenamente parcă mă dureau toate, mușchii gemeni mă înțepau. 

Atmosfera superbă, semn de respect al suporterilor față de această Generație - 94-2000, chiar și pentru noi, unii din 90", a declarat Marius Lăcătuș, pentru Pro TV și Sport.ro. 

Marius Lăcătuș a jucat pentru România la Campionatul Mondial din 1990 și la cel din 1998, dar și la Europeanul din 1996. A strâns pentru prima reprezentativă 84 de meciuri și a marcat de 13 ori. 

La Coppa del Mondo a înscris golurile României în primul meci din Grupa B, 2-0 cu Uniunea Sovietică: un gol din acțiune și unul din lovitură de pedeapsă în poarta legendarului Rinat Dasaev. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!