Jose Mourinho, impresionat profund de un membru al Generației de Aur: ”Vă dau un răspuns neașteptat! Nu mai vezi jucători ca el”

Jose Mourinho meciul de adio al Generatiei de Aur Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 23:41
Data actualizarii: Duminica 26 Mai 2024, 08:54

Meciul de adio al Generației de Aur a fost în direct pe Pro TV și pe VOYO sâmbătă seară.

Generația de Aur a organizat un eveniment cu legendele fotbalului internațional în weekend. Gică Hagi & Co. au învins echipa World Stars, formată din jucători precum Rivaldo sau Hristo Stoichkov cu 3-2.

Jose Mourinho, impresionat profund un membru al Generației de Aur: ”Vă dau un răspuns neașteptat! Nu mai vezi jucători ca el”

Jose Mourinho, antrenorul echipei World Stars de la meciul de adio al Generației de Aur, a mărturisit după meci că l-a impresionat profund Miodrag Belodedici, fostul stoper al României.

Lusitanul a mai evidențiat că Generația de Aur a făcut istorie în urmă cu 30 de ani, la Mondialul din '94, și că, dat fiind numărul de spectatori prezenți pe Arena Națională, publicul românesc nu a uitat asta.

”Nu a fost pentru mine. A fost pentru ţară şi pentru generaţia de Aur. Totul a fost pentru ei, au făcut istorie pentru ţară şi după 30 de ani, ţara nu a uitat.

A fost o celebrare excelenţă pentru ei. Am venit pentru câteva zile (n.r. în România), am mulţi prieteni. Becali e un prieten bun de mulţi ani. Mulţi dintre jucători au jucat pentru mine sau împotriva mea.

Fiecare jucător costă bani foarte mulţi, imaginaţi-vă cât ar fi costat RIvaldo sau Hagi. Nu mulţi i-ar fi putut cumpăra. (n.r. jucatorul lui preferat) Vă dau un răspuns neaşteptat: Belodedici. Astăzi nu mai vezi jucători cu clasa pe care o avea el ca jucător”, a spus Jose Mourinho după meci.

Generația de Aur - World Stars 3-2

Oaspeții au deblocat tabela de marcaj în minutul 21, după ce Karagounis i-a scos mingea la marginea careului lui Rivaldo. Fotbalistul a înscris cu stângul, fără preluare, la colțul lung.

Tot în prima parte a venit și al doilea gol pentru echipa World Stars. Pandev a majorat diferența.

Cu câteva momente înainte de fluierul de final al primei părți, Gică Hagi i-a pasat la marginea careului de 16 metri lui Basarab Panduru, care l-a învins elegant pe Dida cu un șut plasat la colțul lung.

În actul secund, Gică Hagi a fructificat o lovitură de la 11 metri în minutul 64, iar Costel Gâlcă a adus victoria Generației de Aur în minutul 72, cu o lovitură de cap precisă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!