Marius Lacatus alex chipciu csa steaua Fotbal intern

Marius Lăcătuș îl taxează pe Alex Chipciu după ironiile îndreptate către CSA Steaua

Meciul dintre CSA Steaua și Universitatea Cluj, din grupele Cupei României, s-a încheiat cu victoria oaspeților, scor 1-3.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 20:54
Data actualizarii: Vineri 29 Septembrie 2023, 21:09

Imediat după meci, Alex Chipciu (34 de ani) a avut un discurs dur la adresa clubului din Ghencea, la conferința de presă, în fața jurnaliștilor. Despre valul de ironii venit dinspre fostul internațional au comentat numeroase personaje din fotbalul autohton, inclusiv Marius Lăcătuș.

"Ce comentariu să fac, ar avea cine să facă comentarii dacă se dorește acest lucru, mă refer la cei din clubul Steaua, la cei din firma de echipamente. Are cine să reacționeze.

Chipciu pe mine mă miră. Din câte am văzut, în ultimul timp, a mai avut ieșiri la interviuri, și după meciul cu CFR Cluj. Acolo se referea la propria persoană, dar când începi să vorbești prea mult despre alții, te preocupă mai puțin ce faci tu pe teren.

Ar trebui să îl preocupe mai mult asta. Voia să fie primit cu cu flori? Era o rivală și juca în deplasare. El nu e un jucător tânăr, să zici că mai învață, a avut o reacție negativă, nu s-a obișnuit cu atmosfera. E un jucător cu experiență și nu e primul stadion pe care a fost huiduit", a declarat Marius Lăcătuș, potrivit DigiSport.

Ce a spus Alex Chipciu despre CSA Steaua

Jucătorul de la U Cluj a oferit o declarație sinceră despre CSA Steaua la finalul meciului din Cupa României.

"Doamne ferește. Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Daca asta e Steaua, doamne... Ce Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Doamne ferește. E o bătaie de joc. Suntem bătaie de joc noi ca țară oricum", a spus Alexandru Chipciu la conferința de presă.


Alex Chipciu a răbufnit: ”Doamne ferește! Dacă aici e Steaua, am luat-o razna. Cu echipamentul ăla fake?” pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!