Fotbal intern

Margaritescu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare in scandalul cu masini furate. Sentinta e definitiva

Andrei Margaritescu, fostul jucator al lui Dinamo, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, dupa scandalul cu masini furate in care a fost implicat. In acelasi caz, lui Cristi Munteanu i s-a dispus incetarea procesului penal, dupa ce s-a impacat cu partea vatamata.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Iunie 2014, 17:51
Data actualizarii: Vineri 27 Iunie 2014, 17:54

Cei doi fosti fotbalisti au scapat de inchisoare cu executare in dosarul în care au fost acuzati de procurori ca au facut afaceri cu o masina declarata furata.

Initial, Curtea de Apel Bucuresti il condamnase pe Cristi Munteanu la cinci ani de inchisoare cu executare, iar pe Andrei Margaritescu tot la trei ani de inchisoare cu suspendare.

David Cosmin Rotundu a fost gasit vinovat de infractiunea de complicitate la tentativa de inselaciune de instanta suprema, care a decis sa schimbe pedeapsa de 10 ani si sase luni de inchisoare, data de Curtea de Apel Bucuresti, astfel incat el va executa in final patru ani si 11 luni de inchisoare.

In acelasi caz, medicul Alexandru Cristian Mircea Magherescu a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, Cristinel Antonio Enache la un an de inchisoare cu suspendare, Adrian Mihai Radu la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare, pe sotia sa, Bianca Radu, la doi ani sub supraveghere pentru fapta de tainuire, iar Bogdan Treveleanu la o pedeapsa de doi ani inchisoare cu suspendare.

Sentinta data de Inalta Curte de Casatie si Justitie este definitiva.

Modifică setările cookies